Szolgáltatásaink

Munkafolyamatok az igényfelméréstől az átadásig

Kerti párna, hintaágy párna, napozóágy párna rendelés

Igényfelmérés, tanácsadás

Ügyfeleink számára személyes és online tanácsadást biztosítunk. Kéréseit email-ben elküldve, vagy személyesen is felteheti kollégáinknak, akik elkészítik az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot. email: info@szolgaltatocentrum.eu cím: Budapest VII. kerület, Akácfa u. 41.
UV-álló kültéri textilek

Anyagválasztás

Az egyes szolgáltatásokhoz tartozó anyagmintákat megtalálja honlapunkon. Amennyiben szeretné, személyesen is megtekinteni az anyagválasztékot bemutató termünkben (VII. Akácfa u. 41) vagy postai úton elküldjük Önnek a kiválasztott anyagmintát. Mintaküldés költsége postai utánvéttel: 500 Ft/ anyagvágat+ postaköltség.
Kerti ülőpárna, hintaágy párna, napozóágy párna méretre

Kalkuláció, árajánlat

Telefonon, interneten vagy személyesen történt ajánlatkérése után munkatársaink elkészítik az Ön által kért szolgáltatásra vonatkozó részletes árajánlatot, melyet a kívánt formában továbbítunk Ön felé.
Kerti párna, hintaágy párna, napozóágy párna rendelés

Megrendelés

Amennyiben az elkészült kalkulációval elégedett, megrendelését emailben is leadhatja, melyet igyekszünk a lehető legrövidebb vállalási határidőn belül elkészíteni az 50% előleg befizetése után.
Kerti párna méretre készítés, új huzat varrás

Gyártás

A megrendelés beérkezésekor, jól képzett szakembereink segítségével elvégezzük a munkát, az ajánlatban szereplő határidővel, kiváló minőségben.
Párna rendelés

Átadás, postázás

Az elkészült terméket személyesen átveheti bemutatótermünkben, külön díjazás ellenében kiszállítjuk vagy postai úton elküldjük Önnek.