szivacs

Standard szivacstöltet:

kemény szivacs : ülő és fekvőfelületekhez
normál: ülő és fekvőfelületekhez, háttámlákhoz
A keménységi fokot a szivacs tömörsége, sűrűsége adja meg. A különböző sűrűségű habszivacsok eltérő felhasználási igényekre alkalmasak. Minél magasabb a szivacs sűrűsége, annál tartósabb és hosszabb élettartamú lesz. A standard szivacs töltetek nehezebben száradnak, bepenészedésre hajlamosak. Komfortfokozat növelése érdekében plusz flíz réteggel vesszük körbe a szivacsot. Ülőfelületekhez kemény, háttámla párnához normál szivacsot javasolunk.
 
polieszuter

Poliészter golyó töltet

A habosított poliészter golyócskák olyan jó minőségű párnatöltetek, melyek könnyen kezelhetőek, jól moshatóak és hosszútávon sem esnek össze. Puha, rugalmas párnázatot biztosít, az ilyen töltettel készített párnák előnye, hogy egyszerűen felrázhatók, így eredeti formájukat könnyen visszanyerik. Különösen háttámla párnákba illetve díszpárnákhoz ajánljuk. A poliészter golyó töltet csak belső huzattal vagy fix huzattal rendelkező párnákhoz kérhető. További flíz réteggel ellátva homogén, kényelmes felületet nyújt.
 

Nyitott cellás szivacs:

Nyitott cellás szivacsot 5 négyzetméter felület fölötti párna és matrac megrendelés esetén tudunk biztosítani.
A nyitott cellás szerkezet lehetővé teszi, hogy a víz gyorsan átfolyjon rajta, ezáltal gyorsabban és könnyebben szárad. Speciális anyag, mely légáteresztő és nem penészedik be. Hálós párnaszövettel érvényesül a legjobban (hajópárnához kifejezetten ajánljuk)

Élettartama és ára a hagyományos szivacs többszöröse. 3 év garanciát vállalunk rá, de az élettartama akár 6-9 év.
szivscs3