Sörpad párna kölcsönzés, feliratozás, céglogózás – promóciós sörpad párna

Szabadtéri rendezvényekre, sörsátorokba, vendéglő teraszokra ajánljuk sörpad párnáinkat, amelyek a vendégek magasabb szintű kényelmét szolgálják.

Ha Önnek, vagy cégének ritkábban vannak rendezvényei, vagy nincs lehetősége a tárolásra, nem kell a sörpad párnákat megvenni, kölcsönözni is lehet.

Különösen, ha a sörpadokat is kölcsönzi, miért venne rá párnákat?  Nálunk akár egy napra is tetszőleges számban kölcsönözhet sörpad párnát, így egy alkalommal sem kell lemondani a párnák által nyújtott kényelemről.

A leggyakoribb méretű sörpad párnákat tudunk kölcsönözni akár nagy tételben is, jelenleg bordó, és kék színben.

Kölcsönözhető párnáink mérete: 220 cm hosszú, 25 cm széles, 3 cm vastag.

Igény szerint a sörpad párnákat kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, majd annak végeztével elszállítjuk. A kölcsönzés feltételeiről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Sörpad párna kölcsönzés menete:

1., Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (1) 478-0000 vagy e-mailben info@szolgaltatocentrum.eu.

2., Egyeztesse kollégánkkal, hogy mikor, hány napra, hány darab sörpadpárnát szeretne bérelni, kölcsönözni, hogy kéri-e cégünk kiszállítási szolgáltatását, vagy a sörpad párnák szállításáról (a rendezvényre, majd pedig vissza hozzánk) Ön gondoskodik.

3., Elkészítjük a bérleti szerződést, melyet elküldünk Önnek.

4., A bérleti szerződés aláírása, a kauciós összeg valamint a bérleti díj, továbbá a szállítási díj(amennyiben kérték a kiszállítást) megfizetése után a párnákat kiszállítjuk Önnek, vagy az előzetesen egyeztetett időpontban azokat átvehetik a Budapest VII., Akácfa utca 41. szám alatti raktárunkban.

5., A rendezvény lezárulását követően, amint a sörpad párnákat kollégáink hiánytalanul és sérülésmentes állapotban átvették, visszatérítjük Önöknek a kauciós összeget.

A sörpad párna bérlés pontos részleteit a bérleti szerződés tartalmazza.