1Érdeklődni szeretnék, hogy kerti székre, illetve napozóágyra milyen áron készítenek párnát?
Néhány kérdés merült fel, amiben a segítségét kérjük, hogy pontos árat tudjunk adni Önnek: Kérjük, küldjön fotót, milyen bútorra készül a párna? (A régi párnáról is kérnénk fotót.) A párnák kéderrel (bevont zsinór-szegéllyel) készüljenek? Kérem, küldje meg a párnák méreteit, hogy pontos árajánlatot adhassunk Önnek. Ha a honlapunkon szereplő vagy a levélben található párnák közül valamelyikhez hasonló formát szeretne, kérem, válassza ki és jelezze nekünk.
2Kültéri párnát szeretnék készíttetni. Léteznek ehhez mintás anyagok is? Amennyiben nem, úgy elképzelhető, hogy a párna két oldala más-más színnel készüljön?
Egyszínű anyagok állnak rendelkezésre a kültéri párna készítéshez. Az természetesen megoldható, hogy a párna két oldala más-más színből készüljön.
3Érdeklődni szeretnék, hogy kültéri székpárna tisztításával foglalkoznak-e?
Köszönjük a megkeresését! Igen, vállalunk párna tisztítást.
4Szeretnék egy saját készítésű, egyedi méretű, kültéri kanapéra ágybetétet készíttetni. Foglalkoznak ilyesmivel?
Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek egyedi méretű, levehető huzatú matracok, ágybetétek készítésével. A kültéri bútorhoz UV álló, vízálló anyagot javaslunk.
5Kültéri fotel garnitúrára szeretnék szivacsokat és huzatokat rendelni. Mit javasolnak, hogyan tegyük időt állóvá?
A megfelelő külső anyagon túl, ha a huzat levehető, akkor javasoljuk belső huzat készíttetését is, amely megkönnyíti a használatot.
6Kültéri székekre párnákat szeretnék rendelni (kb. 70 db-ot). Ha hozok egy mintát, az alapján tudnak hasonlót csinálni?
Igen, akár mintarajz alapján is. Lehet íves kiképzéssel, cipzárral, kéderrel (díszítő zsinórral), vagy ahogy szeretné. Javasoljuk az UV–álló és gombaölővel impregnált anyagokat!
7Fedett, kültéri kerti bútorokra szeretnénk ülő/hát párnát. A készítendő anyag-huzat levehető, mosható, illetve vízlepergető tulajdonságú lesz?
Többféle anyagból dolgozunk, így vannak vízlepergető, mosható és gombásodás mentes anyagból is. Kérésére - és mi is ezt javasoljuk - levehető, sőt belső huzattal ellátott párnát javasolunk.
8Kültéri kanapéra szeretnénk 2 darab nagyméretű bútorpárnát tenni, alaktartó szivacsból, aminek a hátrészén néhány tépőzár biztosítaná a rögzítést, hogy ne tudjon előre borulni. Valamilyen kültéri párnáknál használt textil vagy műbőr huzattal szeretnénk, a legjobb lenne egy belső és egy külső levehető huzat.
Szolgáltató Centrumunk szívesen elkészíti Önnek a párnákat kanapéjára, az Ön által választott színben. Ajánlott anyagok: UV álló, vízlepergető, vízálló kültéri anyagok, melyre 1 év garanciát biztosítunk.
9Kerti bútorunk huzatának, illetve szivacsának javítását vállalják, ha rá van varrva a keretre?
Igen, de ilyen esetben a teljes keretet be kellene hozni, hogy mi is rá tudjuk varrni az új huzatot.
10Kültéri hintaágy párnájának milyen töltőanyagot javasolnak, hogy ne legyen olyan "lapmatrac" jellegű kényelmetlen?
Általában a puha poliészter golyóval (dupla töltettel) szoktuk kényelmessé tenni a hintaágy párnákat.
11Kültéri padra szeretnénk egyedi méretű ülőmatracot. Színben fehér, vagy feketére gondoltunk. Szeretnék a lehetséges anyagokkal kapcsolatosan több információt kapni.
A kerti, kültéri bútortextíliákhoz általunk ajánlott anyagok UV állók, vízlepergetők, melyekre 1 év garanciát vállalunk. (Várható élettartam 3-5 év.) anyagaink teljes választéka megtekinthető a bemutatótermünkben (VII. kerület, Akácfa utca 41.).
12Ajánlatot szeretnék kérni 90 db kültéri, logózott párnára. Az alapanyagja javaslatot szeretnék kérni.
Ajánlott anyagok: UV álló, vízálló kültéri Sattler anyagok piros színben, grafikázva 1 év garanciával.
13Szeretnék egy saját készítésű kanapéra ágybetétet készíttetni( kültéri teraszra) Az matrac méretei: - 106cm széles 80cm mély 15cm magas - 106cm széles 52cm mély 15cm magas Színe fehér, textil vízálló, vízzel letörölhető ha koszos.
Ajánlott anyag: UV álló, vízálló kültéri Reny anyag fehér színben, garancia 1 év.