Amiért érdemes a Textilklinikát választani

TANÁCSADÁS

Személyre szabott tanácsadásunk ingyenes! Személyes találkozás és tanácsadás során saját maga tapinthatja meg milyen minőségű anyagokkal készül a kiválasztott termék.

Tanácsadója a rendelését a kiválasztástól az átvételig végig kíséri. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy Ön a végül a prémium minőségű termékhez fog jutni.

Keressen minket! Jöjjön el hozzánk személyesen!

2-3 X ÉLETTARTAM

Ne hagyja, hogy megtévesszék az olcsó webáruházi árak. Az olcsó tömegtermékek 2-3 évente tönkremennek, és használat közben sem nyújtanak igazi kényelmet.

Cégünk prémium minőséget és szolgáltatást ad Önnek, amely 2-3-szor hosszabb élettartamot garantál. De valós élettartam ennél is hosszabb, úgy, hogy végig élvezheti egy magas minőségű termék kényelmét.

Győződjön meg személyesen arról, hogy szabómestereink milyen minőségben dolgoznak. Lelkiismeretes munkájuk eredményeként prémium minőségű, magas élettartamú termékek készülnek.

MINŐSÉG & GARANCIA

Nálunk magas minőségű anyagok felhasználásával egyedileg készülnek a kerti bútorokra való párnák, matracok. Teljes vastagságban valódi szivacsra dolgozzuk rá a vatelin fedőréteget, és a huzatot.

Minden termékünk többféle tömörségű kitöltő anyaggal készülhet az Ön igényeinek megfelelően (normál, kemény).

Az elkészült párnákra kiülési garanciát vállalunk. Az általunk készített termékek élettartama többszöröse annak, amit az olcsó webáruházak kínálnak.

50% ELŐLEG

A tanácsadás után 50% előleget kérünk a munka elindításához. A hátralévő 50%-ot csak akkor fizeti ki, ha elégedett a munkánkkal.

1923 óta működő négy generációs, tradicionális, megbízható manufaktúra vagyunk. Nálunk az esetleges reklamációját biztosan érvényesíteni tudja.

(Amennyiben csak huzatot szeretne kérjük hozza be régi párnáját)

Kérjük adja meg az alábbi adatokat

1. szélesség, 2. hosszúság, 3. magasság

Poligolyó töltetnél és flízzel ellátott töltetnél a belső huzat mindenképp szükséges!
Click or drag a file to this area to upload.