Kültéri párnák


A kert egy állandóan változó életterünk, amely folyamatosan alkalmazkodik az évszakok változásához.
Ahhoz, hogy élvezni tudja a kertben töltött időt, szüksége lesz kényelmes kerti bútorokra és párnákra.
Akár egy teljes új, egyedi párnára van szüksége vagy éppen egy régit szeretne felújítani, a Kerti párna Centrumban megtalálja amire szüksége van.
Számtalan felhasználási területre készítünk párnázatot különböző stílusú és színű szövetekből.
parna
parna2
Igen gyakori, hogy tavasszal, amikor elővesszük a kerti bútorokat, garnitúránk párnái rossz szagú, áporodott, foltos állapotban kerülnek elő, ami jelentősen csökkenti a fotelben, hintaágyban átélt komfortérzetünket.

Sok esetben nincs a párnákon cipzárazható védőhuzat, ezért tisztításuk igen körülményes. Előfordulhat az is, hogy a párnák már igen rossz állapotban vannak, tömöttségük szétesik, azaz elhasználódtak.
Elhasználódott hintaágya, kerti bútorának párnája?

Ezért még nem érdemes újat venni! Az elhasználódott párnák alapján méretre készítjük az új párnákat, az eredeti párna mintázatához/színéhez hasonló, vagy ha megoldható, teljesen azonos kivitelben. Jobb lesz, mint az eredeti! Több mint 50 féle anyagból választhat!
 
Gondoljon a jövőre!
Óvja meg párnáit a szennyeződéstől, nedvességtől, uv-sugárzástól! Készíttessen kerti garnitúrája párnáira a párna mintázatának, színezetének megfelelő párnahuzatot!

Párnahuzataink víz- és szennyeződés- lepergető hatású, uv-sugárzás ellen magas védelmet biztosító, légáteresztő anyagból készülnek, teljesen egyedi méretre is! Mivel a huzat cipzáros kivitelű, a párnákról egyszerűen levehető, könnyen tisztítható,a párnák pedig tiszták maradnak. Különböző kültéri UV álló anyagok közül választhat, nagy választékból amire hosszú távú garanciát vállalunk.

Ezeket az anyagokat párna és bútorhuzatoknak egyaránt ajánljuk olyan helyeken, ahol azok a nap káros sugárzásának ki vannak téve.
vízlepergető

[table id=2 /]

Beltéri párnák

Az egyedi beltéri párnák egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső tereknek. Különböző stílusú, mintájú anyagot kínálunk, biztosan megtalálja közöttük otthona belső tereivel harmonizáló szövetet.

A kültéri párnák pozitív tulajdonságai a beltéri párnáknál is előnyösek. A csak beltéri használatú szövetek mellett ugyanúgy választható vízálló, magas kopásállóságú és fényvédelemmel ellátott anyagok.

Vállaljuk beltéri és kültéri játszóházak, komplett játszóhelyiségek „kipárnázását”, párnák méretre készítését. Védőhuzatok készítését matracokra, ülőpárnákra, gyerekszobába, játszóházba, óvodába. A veszélyes felületeket párnával borítjuk, hogy a lurkók nehogy játék közben megsérüljenek. Kompletten kibéleljük a játszóhelyiséget, az önfeledt játék érdekében! Trendi, vidám színekkel, harmonikus belteret varázsolunk párnák, és lakástextilek segítségével.

Matrac, matrachuzat készítés gyerekszobába, játszóházba, óvodába – párnázott játszósarok, párnaszoba, élvédő, oszlopvédő szivacs készítés – víztaszító védőhuzat matracra, párnára, bútorokra

[table id=3 /]