Kültéri párna készítés vendéglátóhelyek számára

Az olyan nagy forgalmú helyeken, mint az éttermek, kávézók kerthelyiségei, ahol naponta akár százan is megfordulnak és használják az ülőpárnákat, fontos, hogy ne csupán kényelmesek, de strapabíróak is legyenek.

Bízza ránk akár az egész kerthelyiség textiljeinek varrását kiváló minőségű, UV-álló szövetekből.

Egy kerti párna nem csupán a kényelmi komfortot növeli, de színvilágával különleges hangulatot is teremt a kertben. A kerti párnákhoz színben harmonizáló egyéb textilkiegészítőket is készítünk.

horeca vendéglátóipari kültéri párna
vendéglátóipar-párna
Válasszon minőségi szövetet és töltetet, így évekre letudhatja a kerti párna vásárlást.

Párnaanyagaink és tölteteink kiváló referenciákkal rendelkeznek és méltó módon bizonyítják tartósságukat: garancia 2-3 év, várható élettartam 6-9 év.

Párnahuzataink víz- és szennyeződés-lepergető hatású, uv-sugárzás ellen magas védelmet biztosító, légáteresztő anyagból készülnek, teljesen egyedi méretre!

Mivel a huzat cipzáras kivitelű, a párnákról egyszerűen levehető, könnyen tisztítható, a párnák pedig tiszták maradnak.

 
Egyedi design:

Mivel minden étterem és szálloda szeretne egyedi lenni a vendégei előtt, ezért cégek részére vállaljuk kültéri bútorok párnáinak dekorációját: hímzés, céglogózás, egységes grafika hímzése kerti székre, kerti bútor párnákra.
Választható díszítési módok: szitanyomás, hímzés, flokkolás

Bízza ránk akár az egész kerthelyiség textiljeinek varrását, a kerti párnákhoz színben harmonizáló egyéb textilkiegészítőket is készítünk (árnyékoló függönyök, napvitorla, asztalneműk)
Promóciós textilek készítéséve is állunk rendelkezésére!

napernyő
vízlepergető

[table id=12 /]

Kérjen ajánlatot itt!

Beltéri párnák

Az egyedi beltéri párnák egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső tereknek. Különböző stílusú, mintájú anyagot kínálunk, biztosan megtalálja közöttük a cége belső tereivel harmonizáló szövetet.

A kültéri párnák pozitív tulajdonságai a beltéri párnáknál is előnyösek. A csak beltéri használatú szövetek mellett ugyanúgy választható vízálló, magas kopásállóságú és fényvédelemmel ellátott anyagok.

A használat során a párnái idővel javításra szorulnak, itt-ott felfeslik a párna anyaga, szétbomlik a varrat, meglazul a párna tömöttsége. Vállaljuk kültéri/kerti bútorok párnáinak javítását, cipzárjavítását, varrat, és szakadásjavítását, különböző felfeslések újraszövését, illetve a párna anyagának teljes cseréjét. Túltömött párnák lazítását, elszennyeződött huzatának komplett cseréjét.

[table id=3 /]