Változatos munkát keresel? Szeretnél rugalmas munkaidőben dolgozni?Egyre növekvő megrendeléseink kiszolgálásához újabb munkatársak jelentkezését várjuk!

Célunk a régi és új ügyfeleink megelégedettségének magas szintű kiszolgálása.

Amennyiben szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni, válassz aktuális álláslehetőségeink közül.

Téged keresünk

 

Amiért érdemes cégünknél dolgozni?

Rugalmas munkaidő

Családias légkör, jó csapat

Korszerű gépekkel felszerelt műhely

Fejlődési, előrelépési lehetőség

Rólunk

 
Könnyen megközelíthető munkahelyet keresel?

1923 óta működő szabósági-manufaktúra vagyunk. 550nm-es klimatizált műhelyünkben korszerű speciálgépekkel dolgozunk, minőségbiztosítási rendszerrel működünk. Büszkék vagyunk rá, hogy visszajáró, igényes ügyfélkörrel rendelkezünk.

Szeretnél jó csapatban dolgozni?
Nálunk családias a légkör, jó a csapat, vidám a hangulat. Munkatársainkra büszkék vagyunk, mert jó szakemberek és Ők is arra, hogy a csapatban több éve dolgoznak.

Változatos, érdekes munkát keresel?
Ha meguntad a széria munkát, akkor jó helyen jársz. Cégünk egyedi megrendelésekkel, méretre készítéssel foglalkozik. Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Másodállást, részmunkaidős állást kerese?

A beosztás rugalmas, mindent meg tudunk beszélni. Segítünk és támogatunk, hogy a munka során a legjobbat hozd ki magadból.

Amire büszkék vagyunk!Elégedett ügyfeleink:

Aktuális állásajánlataink

Egyre növekvő megrendeléseink kiszolgálásához újabb munkatársak jelentkezését várjuk! Célunk a régi és új ügyfeleink megelégedettségének magas szintű kiszolgálása. Amennyiben szeretne egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni, válasszon álláslehetőségeink közül.