Kerti párna GYIK:

Ha kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérjük böngéssze át a kerti párna GYIK oldalunkat, ahol választ kaphat a leggyakrabban előforduló kérdésekre.

kerti parna gyik

Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy kerti székre, illetve napozóágyra milyen áron készítenek párnát?
Válasz:
Néhány kérdés merült fel, amiben a segítségét kérjük, hogy pontos árat tudjunk adni Önnek:

  • Kérjük, küldjön fotót, milyen bútorra készül a párna? (A régi párnáról is kérnénk fotót.)
  • A párnák kéderrel (bevont zsinór-szegéllyel) készüljenek?
  • Kérem, küldje meg a párnák méreteit, hogy pontos árajánlatot adhassunk Önnek.
  • Ha a honlapunkon szereplő vagy a levélben található párnák közül valamelyikhez hasonló formát szeretne, kérem, válassza ki és jelezze nekünk.

Kérdés: Kültéri párnát szeretnék készíttetni. Léteznek ehhez mintás anyagok is? Amennyiben nem, úgy elképzelhető, hogy a párna két oldala más-más színnel készüljön?
Válasz:
Egyszínű anyagok állnak rendelkezésre a kültéri párna készítéshez. Az természetesen megoldható, hogy a párna két oldala más-más színből készüljön.


Kérdés: Érdeklődni szeretnék, hogy kültéri székpárna tisztításával foglalkoznak-e?
Válasz: Köszönjük a megkeresését! Igen, vállalunk párna tisztítást.


Kérdés: Szeretnék egy saját készítésű, egyedi méretű, kültéri kanapéra ágybetétet készíttetni. Foglalkoznak ilyesmivel?
Válasz:
Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek egyedi méretű, levehető huzatú matracok, ágybetétek készítésével. A kültéri bútorhoz UV álló, vízálló anyagot javaslunk.


Kérdés: Kültéri fotel garnitúrára szeretnék szivacsokat és huzatokat rendelni. Mit javasolnak, hogyan tegyük időt állóvá?
Válasz:
A megfelelő külső anyagon túl, ha a huzat levehető, akkor javasoljuk belső huzat készíttetését is, amely megkönnyíti a használatot.


Kérdés: Kültéri székekre párnákat szeretnék rendelni (kb. 70 db-ot). Ha hozok egy mintát, az alapján tudnak hasonlót csinálni?
Válasz:
Igen, akár mintarajz alapján is. Lehet íves kiképzéssel, cipzárral, kéderrel (díszítő zsinórral), vagy ahogy szeretné. Javasoljuk az UV–álló és gombaölővel impregnált anyagokat!


Kérdés: Fedett, kültéri kerti bútorokra szeretnénk ülő/hát párnát. A készítendő anyag-huzat levehető, mosható, illetve vízlepergető tulajdonságú lesz?
Válasz:
Többféle anyagból dolgozunk, így vannak vízlepergető, mosható és gombásodás mentes anyagból is. Kérésére – és mi is ezt javasoljuk – levehető, sőt belső huzattal ellátott párnát javasolunk.


Kérdés: Kültéri kanapéra szeretnénk 2 darab nagyméretű bútorpárnát tenni, alaktartó szivacsból, aminek a hátrészén néhány tépőzár biztosítaná a rögzítést, hogy ne tudjon előre borulni. Valamilyen kültéri párnáknál használt textil vagy műbőr huzattal szeretnénk, a legjobb lenne egy belső és egy külső levehető huzat.
Válasz:
Szolgáltató Centrumunk szívesen elkészíti Önnek a párnákat kanapéjára, az Ön által választott színben. Ajánlott anyagok: UV álló, vízlepergető, vízálló kültéri anyagok, melyre 1 év garanciát biztosítunk.


Kérdés: Kerti bútorunk huzatának, illetve szivacsának javítását vállalják, ha rá van varrva a keretre?
Válasz:
Igen, de ilyen esetben a teljes keretet be kellene hozni, hogy mi is rá tudjuk varrni az új huzatot.


Kérdés: Kültéri hintaágy párnájának milyen töltőanyagot javasolnak, hogy ne legyen olyan “lapmatrac” jellegű kényelmetlen?
Válasz:
 Általában a puha poliészter golyóval (dupla töltettel) szoktuk kényelmessé tenni a hintaágy párnákat.


Kérdés: Kültéri padra szeretnénk egyedi méretű ülőmatracot. Színben fehér, vagy feketére gondoltunk. Szeretnék a lehetséges anyagokkal kapcsolatosan több információt kapni.
Válasz:
A kerti, kültéri bútortextíliákhoz általunk ajánlott anyagok UV állók, vízlepergetők, melyekre 1 év garanciát vállalunk. (Várható élettartam 3-5 év.) anyagaink teljes választéka megtekinthető a bemutatótermünkben (VII. kerület, Akácfa utca 41.).


Kérdés: Ajánlatot szeretnék kérni 90 db kültéri, logózott párnára. Az alapanyagja javaslatot szeretnék kérni.
Válasz: Ajánlott anyagok: UV álló, vízálló kültéri Sattler anyagok piros színben, grafikázva 1 év garanciával.


Kérdés: Szeretnék egy saját készítésű kanapéra ágybetétet készíttetni( kültéri teraszra) Az matrac méretei: – 106cm széles 80cm mély 15cm magas – 106cm széles 52cm mély 15cm magas Színe fehér, textil vízálló, vízzel letörölhető ha koszos.
Válasz: Ajánlott anyag: UV álló, vízálló kültéri Reny anyag fehér színben, garancia 1 év.

A kerti párna GYIK folyamatosan bővül. Nem talált választ kérdésére? Keressen elérhetőségeink egyikén és segítünk megválaszolni.